FIETSADVIES

‚ÄčFietsloket Nijmegen biedt advies op maat aan in Nijmegen, Beuningen, Weurt, Wijchen, Malden, Heumen, Molenhoek, Beek, Berg en Dal, Groesbeek, Bemmel, Huissen en Elst, maar ook buiten deze regio.

Fysieke fietslessen bieden soms de oplossing voor het fietsprobleem. In veel gevallen echter spelen er andere zaken. Vaak hebben mensen onvolledige, eenzijdige en/of onjuiste informatie. Aangezien fietsen en verkeersdeelname in Nederland zo gewoon is en wij allemaal ervaringsdeskundige zijn, is het heel verleidelijk om te denken dat we beschikken over alle kennis die we nodig hebben. Daar gaat het vaak mis. 

 

het begint met een passende fiets

Heel veel mensen kiezen op basis van verkeerde of onjuiste informatie een niet-passende fiets. De afgelopen 10 jaar zagen we dit onder meer terug bij de ovestap naar de e-bike. Vervolgens vallen mensen ermee, voelen zich onzekerder of gaan ze harder ze willen en  dan overige verkeersdeelsnemers verwachten.

Eindresultaat: mensen durven of kunnen alsnog niet meer fietsen, c.q. vormen een gevaar voor zichzelf en/of voor anderen. Dat hoeft echter niet als mensen op het juiste moment passende keuzes (kunnen) maken. 

 

lage instap, DRIEWIELFIETS & loopfiets

De afgelopen jaren zien we nieuwe trends. Zo stappen we meer en meer over naar een fiets met lage instap, een driewielfiets of loopfiets. Dat is heel goed, maar ook hier gaat het vaak mis in de keuzes de we juist wel of juist niet maken.

Resultaat: mensen kopen een product waarmee ze niet geholpen zijn of durven de stap niet aan.
 

Fietsloket Nijmegen wil verkeerde of uitgestelde keuzes graag voorkomen.  Op basis van uw wensen, behoeften en mogelijkheden, krijgt u advies op maat. De uiteindelijke keuze is natuurlijk aan de fietser zelf.

 

TARIEVEN

Kijk hier voor de actuele prijzen.
 

Wilt u meer weten? Stuur een mail of maak direct een afspraak.

Cadeaubon fietsles
VEILIG OP DE FIETS CADEAUBON

Kent u iemand die een klein zetje nodig heeft om (weer) plezierig en veilig te kunnen fietsen, denkt u eens aan een kadobon van Fietsloket Nijmegen. 

Referentie fietsles Fleur

 

Steeds vaker weten mensen Fietsloket Nijmegen te vinden. Fleur is een van de vele mooie voorbeelden.

Een hele winter lang kwam Fleur iedere week in weer en wind langs voor een uurtje fietsles.           Tot dat ene moment dat ze met een stralende lach opeens zelfstandig haar weg vindt.  

OVER FIETSLOKET NIJMEGEN

Fietsloket Nijmegen biedt fietslessen voor iedereen die (als kind) nooit heeft leren fietsen, fietsangst heeft of om welke reden dan ook onzeker is in het verkeer. Daarnaast kunnen wij advies geven welke fiets het beste bij u en uw situatie past en geven wij voorlichting en verkeerseducatie.


Kortom Fietsloket Nijmegen laat iedereen fietsen!

CONTACT

Waalbandijk 8b
6541 AJ Nijmegen
info@fietsloketnijmegen.nl
www.fietsloketnijmegen.nl

Volg ons

LinkedIn Daan Steenman
Twitter Fietsloket
Facebook Fietsloket