FIETSADVIES

De fietslessen bieden vaak de oplossing van het fietsprobleem. In sommige gevallen echter spelen er andere zaken: mensen hebben onvolledige, eenzijdige en/of onjuiste informatie. Aangezien fietsen in Nederland zo gewoon is en wij allemaal ervaringsdeskundige zijn, is het heel verleidelijk om te denken dat we beschikken over de kennis die we nodig hebben. Daar gaat het vaak mis. 

 

Welke fiets past bij wie

Heel veel mensen kiezen op basis van verkeerde of onjuiste informatie een niet-passende fiets. De afgelopen 10 jaar zagen we dit onder meer terug bij de e-bike. Vervolgens vallen mensen ermee of voelen ze zich onzeker. Eindresultaat: mensen durven of kunnen alsnog niet meer fietsen, c.q. vormen een gevaar voor zichzelf en/of voor anderen. Dat hoeft echter niet als mensen de juiste keuze (kunnen) maken. 

 

DE DRIEWIELFIETS & loopfiets, EEN NIEUWE TREND

Inmiddels is er een nieuwe trend: mensen maken de stap naar de driewielfiets of loopfiets. Hetzelfde proces herhaalt zich: de gemiddelde fietsverkoper kan niet altijd de juiste voorlichting en begeleiding bieden. Resultaat: mensen kopen een product waarmee ze niet geholpen zijn of durven de stap niet aan.
 

Fietsloket Nijmegen kijkt met u mee naar uw situatie. Op basis van uw wensen, behoeften en mogelijkheden, krijgt u advies op maat. De uiteindelijke keuze is natuurlijk aan de fietser zelf.
 

Wilt u meer weten? Bel 06-24 98 42 41 of mail gerust.

Cadeaubon fietsles
VEILIG OP DE FIETS CADEAUBON

Kent u iemand die een klein zetje nodig heeft om (weer) plezierig en veilig te kunnen fietsen, denkt u eens aan een kadobon van Fietsloket Nijmegen. 

Wilt u ook weer fun in fietsen krijgen? 

Neem dan contact op met het Fietsloket in Nijmegen voor meer informatie of een kennismaking.

Referentie fietsles Fleur

 

Steeds vaker weten mensen Fietsloket Nijmegen te vinden. Fleur is een van de vele mooie voorbeelden.

Afgelopen winter kwam Fleur iedere week in weer en wind langs voor een uurtje fietsles.           Op weg naar die stralende lach wanneer ze opeens zelfstandig zonder zijwielen haar weg vindt. 

OVER FIETSLOKET NIJMEGEN

Fietsloket Nijmegen biedt fietslessen voor iedereen die (als kind) nooit heeft leren fietsen, fietsangst heeft of om welke reden dan ook onzeker is in het verkeer. Daarnaast kunnen wij advies geven welke fiets het beste bij u en uw situatie past en geven wij voorlichting en verkeerseducatie.


Kortom Fietsloket Nijmegen laat iedereen fietsen!

CONTACT

Waalbandijk 8b
6541 AJ Nijmegen
06 - 24 98 42 41 
info@fietsloketnijmegen.nl
www.fietsloketnijmegen.nl

Volg ons

LinkedIn Daan Steenman
Twitter Fietsloket
Facebook Fietsloket