FIETSADVIES

‚ÄčFietsloket Nijmegen biedt advies op maat aan in/rond Nijmegen, Beuningen, Weurt, Wijchen, Malden, Heumen, Molenhoek, Beek, Berg en Dal, Groesbeek, Bemmel, Huissen en Elst, maar in sommige gevallen ook buiten deze regio.

Fysieke fietslessen bieden soms de oplossing van het fietsprobleem. In veel gevallen echter spelen er andere zaken. Mensen hebben bijvoorbeeld onvolledige, eenzijdige en/of onjuiste informatie. Aangezien fietsen en verkeersdeelname in Nederland zo gewoon is en wij allemaal ervaringsdeskundige zijn, is het heel verleidelijk om te denken dat we beschikken over de kennis die we nodig hebben. Daar gaat het vaak mis. 

 

Welke fiets past bij wie

Heel veel mensen kiezen op basis van verkeerde of onjuiste informatie een niet-passende fiets. De afgelopen 10 jaar zagen we dit onder meer terug bij de e-bike. Vervolgens vallen mensen ermee of voelen ze zich onzeker. Eindresultaat: mensen durven of kunnen alsnog niet meer fietsen, c.q. vormen een gevaar voor zichzelf en/of voor anderen. Dat hoeft echter niet als mensen de juiste keuze (kunnen) maken. 

 

DE DRIEWIELFIETS & loopfiets, EEN NIEUWE TREND

Inmiddels is er de afgelopen jaren een nieuwe trend: mensen maken de stap naar de driewielfiets of loopfiets. Hetzelfde proces herhaalt zich: de gemiddelde fietsverkoper kan niet altijd de juiste voorlichting en begeleiding bieden. Resultaat: mensen kopen een product waarmee ze niet geholpen zijn of durven de stap niet aan.
 

Fietsloket Nijmegen kijkt met u mee naar uw situatie. Op basis van uw wensen, behoeften en mogelijkheden, krijgt u advies op maat. De uiteindelijke keuze is natuurlijk aan de fietser zelf.

 

TARIEVEN

Kijk hier voor de actuele prijzen.
 

Wilt u meer weten? Stuur een mail of maak direct een afspraak.

Cadeaubon fietsles
VEILIG OP DE FIETS CADEAUBON

Kent u iemand die een klein zetje nodig heeft om (weer) plezierig en veilig te kunnen fietsen, denkt u eens aan een kadobon van Fietsloket Nijmegen. 

Referentie fietsles Fleur

 

Steeds vaker weten mensen Fietsloket Nijmegen te vinden. Fleur is een van de vele mooie voorbeelden.

Een hele winter lang kwam Fleur iedere week in weer en wind langs voor een uurtje fietsles.           Tot dat ene moment dat ze met een stralende lach opeens zelfstandig haar weg vindt.  

OVER FIETSLOKET NIJMEGEN

Fietsloket Nijmegen biedt fietslessen voor iedereen die (als kind) nooit heeft leren fietsen, fietsangst heeft of om welke reden dan ook onzeker is in het verkeer. Daarnaast kunnen wij advies geven welke fiets het beste bij u en uw situatie past en geven wij voorlichting en verkeerseducatie.


Kortom Fietsloket Nijmegen laat iedereen fietsen!

CONTACT

Waalbandijk 8b
6541 AJ Nijmegen
info@fietsloketnijmegen.nl
www.fietsloketnijmegen.nl

Volg ons

LinkedIn Daan Steenman
Twitter Fietsloket
Facebook Fietsloket