FIETSLES, voor iedereen die wil blijven fietsen

‚ÄčFietsloket Nijmegen verzorgt fietslessen voor alle doelgroepen, met name in/rond Nijmegen, Beuningen, Weurt, Wijchen, Malden, Heumen, Molenhoek, Beek, Berg en Dal, Groesbeek, Bemmel, Huissen en Elst, maar in sommige gevallen ook buiten deze regio.

We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving voor wie fietsen helemaal niet zo gewoon is. Denk aan kinderen die om welke reden dan ook moeite hebben met leren fietsen. Sta eens stil bij al die fietsers die zich op een bepaald moment onzeker gaan voelen in het verkeer, die moeite krijgen met op- en afstappen of met de overstap naar de e-bike of driewielfiets. 

 

Fietsloket Nijmegen kan ondersteuning bieden aan: 

  • mensen die (willen) overstappen naar e-bike, loopfiets of driewielfiets;

  • fietsers die zich onzeker voelen in het verkeer;

  • kinderen die meer dan gemiddeld moeite hebben met het leren fietsen;

  • mensen die niet zijn opgegroeid met onze fietscultuur;

  • mensen die te maken krijgen met fysieke ongemakken of die na revalidatie weer even moeten wennen aan het verkeer;

  • mensen met een beperking die net even extra ondersteuning nodig hebben.

 

Fietsloket Nijmegen biedt de oplossing!

Fietsloket Nijmegen biedt fietslessen voor mensen die (als kind) nooit hebben leren fietsen, aan mensen met fietsangst, onzekerheid in het verkeer, mensen met een beperking, mensen op een e-bike, driewielfiets, etc. De particuliere fietslessen van Fietsloket Nijmegen de afgelopen 5 jaar hebben allemaal geleid tot het gewenste doel: veilig én plezierig fietsen. Juist die fietslessen zijn erg belangrijk om een grotere vrijheid te ervaren, minder afhankelijk van anderen te zijn en/of (weer) te kunnen genieten van zoiets simpels als fietsen, in welke vorm dan ook! 

 

Cycling lessons for expats and international students

Read more

 

Tarieven

Kijk hier voor de actuele prijzen.

Bent of kent u iemand die wel een fietsles kan gebruiken? Wilt u meer weten? Stuur een mail of reserveer direct een fietsles.

Cadeaubon fietsles
VEILIG OP DE FIETS CADEAUBON

Kent u iemand die een klein zetje nodig heeft om (weer) plezierig en veilig te kunnen fietsen, denkt u eens aan een kadobon van Fietsloket Nijmegen. 

Referentie fietsles Fleur

 

Steeds vaker weten mensen Fietsloket Nijmegen te vinden. Fleur is een van de vele mooie voorbeelden.

Een hele winter lang kwam Fleur iedere week in weer en wind langs voor een uurtje fietsles.           Tot dat ene moment dat ze met een stralende lach opeens zelfstandig haar weg vindt.  

OVER FIETSLOKET NIJMEGEN

Fietsloket Nijmegen biedt fietslessen voor iedereen die (als kind) nooit heeft leren fietsen, fietsangst heeft of om welke reden dan ook onzeker is in het verkeer. Daarnaast kunnen wij advies geven welke fiets het beste bij u en uw situatie past en geven wij voorlichting en verkeerseducatie.


Kortom Fietsloket Nijmegen laat iedereen fietsen!

CONTACT

Waalbandijk 8b
6541 AJ Nijmegen
info@fietsloketnijmegen.nl
www.fietsloketnijmegen.nl

Volg ons

LinkedIn Daan Steenman
Twitter Fietsloket
Facebook Fietsloket