VOORLICHTING & EDUCATIE

Fietsloket Nijmegen geeft voorlichting en educatie over diverse fiets- en verkeersgerelateerde onderwerpen. Denk hierbij aan verkeerslessen op basisscholen over het gevaar van de dode hoek en de mobiele telefoon in het verkeer, maar ook aan voorlichtingsbijeenkomsten voor de oudere fietser of aan workshops voor pedagogisch medewerkers van een BSO bijvoorbeeld. Omdat ieder mens en elke groep uniek is en haar eigen behoeften heeft, is elke vorm van voorlichting afgestemd op de vraag vanuit de klant of opdrachtgever.
 

Fietsloket Nijmegen kan het volgende voor u betekenen:

  • educatieve workshop
  • voorlichtingsbijeenkomsten
  • trainingen & verkeerslessen voor iedere doelgroep

 

kan Fietsloket Nijmegen iets voor u betekenen?

Afhankelijk van de specifieke doelgroep en de probleemstelling kan Fietsloket Nijmegen een helpende hand bieden. Vluchtelingenwerk, sociale diensten, scholen, zorginstellingen, huisartsen, fysio-/ergotherapeuten, revalidatiecentra, GGD’s, ouderenbonden, fietsverkopers, lokale/regionale overheden, aanbieders van verkeerseducatieve producten en anderen die fietsproblemen zien, kunnen een beroep doen op Fietsloket Nijmegen.


Wilt u meer weten? Stuur een mail of maak direct een telefonische afspraak. 

VERKEERSBEURS OUDEREN

Enkele jaren geleden  organiseerde Fietsloket Nijmegen verkeersbeurzen voor ouderen in de regio Arnhem Nijmegen. Doel van beurzen als deze is om senioren te informeren en laten ervaren wat er allemaal mogelijk is op fietsgebied.

 

Referentie fietsles Fleur

 

Steeds vaker weten mensen Fietsloket Nijmegen te vinden. Fleur is een van de vele mooie voorbeelden.

Een hele winter lang kwam Fleur iedere week in weer en wind langs voor een uurtje fietsles.           Tot dat ene moment dat ze met een stralende lach opeens zelfstandig haar weg vindt.  

OVER FIETSLOKET NIJMEGEN

Fietsloket Nijmegen biedt fietslessen voor iedereen die (als kind) nooit heeft leren fietsen, fietsangst heeft of om welke reden dan ook onzeker is in het verkeer. Daarnaast kunnen wij advies geven welke fiets het beste bij u en uw situatie past en geven wij voorlichting en verkeerseducatie.


Kortom Fietsloket Nijmegen laat iedereen fietsen!

CONTACT

Waalbandijk 8b
6541 AJ Nijmegen
info@fietsloketnijmegen.nl
www.fietsloketnijmegen.nl

Volg ons

LinkedIn Daan Steenman
Twitter Fietsloket
Facebook Fietsloket