FIETSLOKET NIJMEGEN MAAKT FIETSEN WEER FUN

Fietsen is zo gewoon in Nederland, dat we er maar van uitgaan dat we een fietsprobleem zelf of binnen ons directe netwerk (moeten) kunnen oplossen. En dat is ontzettend jammer. Het leidt namelijk heel vaak tot verkeerde keuzes, waardoor fietsen onzekerheid met zich meebrengt, gevaarlijk wordt of gewoon niet lukt.

Fietsloket Nijmegen kijkt mee naar het probleem en helpt belemmeringen weg te nemen of een nieuwe richting in te slaan. Soms kan een voorlichtingsbijeenkomst, een adviesgesprek of fietsles iemand al voldoende op weg helpen. Indien er iets anders voor nodig is, dan gaan we daarmee aan de slag. 

 

DUTCH BICYCLE CENTRE

Fietsloket Nijmegen was tot voor kort gevestigd in het Dutch Bicycle Centre (DBC) in het Honig Complex in Nijmegen. Het DBC is het centrale punt voor fietsliefhebbers in de regio Arnhem-Nijmegen. Zo'n 20 (fiets)ondernemers werken samen in de voormalige soepfabriek & maken een bezoekje zeker de moeite waard. 

Alle ondernemers zijn gespecialiseerd op hun eigen terrein. U vindt hier dan ook van alles: van hippe designfiets tot ligfiets, driewielfiets en loopfiets, van fietskoerier tot fietsverhuur en van verkeersadviesbureau tot mountainbikeclinics; allemaal onder één dak. 

"Het is ontzettend leuk en waardevol fietsers noodzakelijke vaardigheden aan te leren, onmisbare kennis over te dragen, vertrouwen te laten opbouwen en de bewustwording te prikkelen.

Een grote groep mensen heeft dit nodig zijn om veilig(er) en plezierig(er) aan het verkeer te kunnen deelnemen."

Daan Steenman
Website Dutch Bicycle Centre
Referentie fietsles Fleur

 

Steeds vaker weten mensen Fietsloket Nijmegen te vinden. Fleur is een van de vele mooie voorbeelden.

Een hele winter lang kwam Fleur iedere week in weer en wind langs voor een uurtje fietsles.           Tot dat ene moment dat ze met een stralende lach opeens zelfstandig haar weg vindt.  

OVER FIETSLOKET NIJMEGEN

Fietsloket Nijmegen biedt fietslessen voor iedereen die (als kind) nooit heeft leren fietsen, fietsangst heeft of om welke reden dan ook onzeker is in het verkeer. Daarnaast kunnen wij advies geven welke fiets het beste bij u en uw situatie past en geven wij voorlichting en verkeerseducatie.


Kortom Fietsloket Nijmegen laat iedereen fietsen!

CONTACT

Waalbandijk 8b
6541 AJ Nijmegen
info@fietsloketnijmegen.nl
www.fietsloketnijmegen.nl

Volg ons

LinkedIn Daan Steenman
Twitter Fietsloket
Facebook Fietsloket