VOORLICHTING & EDUCATIE

Fietsloket Nijmegen geeft voorlichting en educatie over diverse verkeersonderwerpen. Denk hierbij aan ............... Omdat iedere groep anders is en andere behoeften heeft wordt deze  voorlichting aangepast naar uw wensen.
 

Fietsloket Nijmegen kan het volgende voor u betekenen:

  • educatieve workshop
  • voorlichtingsbijeenkomsten
  • trainingen & verkeerslessen voor iedere doelgroep

 

VOOR WIE IS DEZE VOORLICHTING?

Afhankelijk van de specifieke doelgroep en de probleemstelling kan Fietsloket Nijmegen een helpende hand bieden. Vluchtelingenwerk, sociale diensten, scholen, zorginstellingen, huisartsen, fysio-/ergotherapeuten, revalidatiecentra, GGD’s, ouderenbonden, fietsverkopers, lokale/regionale overheden, aanbieders van verkeerseducatieve producten en anderen die fietsproblemen zien, kunnen een beroep doen op Fietsloket Nijmegen.


Wilt u meer weten? Bel 06-24 98 42 41 of mail gerust. 

VERKEERSBEURS OUDEREN

De afgelopen jaren organiseerde Fietsloket Nijmegen een aantal verkeersbeurzen voor ouderen in de regio Arnhem Nijmegen. Doel hiervan is om de senioren te informeren en laten ervaren wat er allemaal mogelijk is op fietsgebied.

 

Wilt u ook weer fun in fietsen krijgen? 

Neem dan contact op met het Fietsloket in Nijmegen voor meer informatie of een kennismaking.

Referentie fietsles Fleur

 

Steeds vaker weten mensen Fietsloket Nijmegen te vinden. Fleur is een van de vele mooie voorbeelden.

Afgelopen winter kwam Fleur iedere week in weer en wind langs voor een uurtje fietsles.           Op weg naar die stralende lach wanneer ze opeens zelfstandig zonder zijwielen haar weg vindt. 

OVER FIETSLOKET NIJMEGEN

Fietsloket Nijmegen biedt fietslessen voor iedereen die (als kind) nooit heeft leren fietsen, fietsangst heeft of om welke reden dan ook onzeker is in het verkeer. Daarnaast kunnen wij advies geven welke fiets het beste bij u en uw situatie past en geven wij voorlichting en verkeerseducatie.


Kortom Fietsloket Nijmegen laat iedereen fietsen!

CONTACT

Waalbandijk 8b
6541 AJ Nijmegen
06 - 24 98 42 41 
info@fietsloketnijmegen.nl
www.fietsloketnijmegen.nl

Volg ons

LinkedIn Daan Steenman
Twitter Fietsloket
Facebook Fietsloket